Persondata

Når du henvender dig til og / eller handler med Sydjyllands Vægtfabrik så gemmer vi dine informationer, og det kan vi gøre både hvis henvendelse er på telefon, via vores hjemmeside www.vejeudstyr.dk eller på mail.

Vi har lavet denne persondatapolitik for at sikre at dine data opbevares forsvarligt og at Sydjyllands Vægtfabrik overholder persondataforordningen (GDPR) som træder i kraft den 25 maj 2018.
Når du besøger vores website bliver nogle data registreret ved hjælp af forskellige teknologier såsom cookies ligesom data om dit besøg bliver registreret med Google Analytics.
Vi har sikret os at hvor det er teknologi fra tredjepart der anvendes eller hvor tredjepart får adgang til data ved opdatering af hjemmeside m.v. så overholder disse reglerne i EU’s persondataforordning af 2018.

De data vi indsamler anvendes udelukkende til fakturering og fremtidig servicering af vore kunder og forretningsforbindelser, og de indeholder udover navn, adresse, telefonnummer og mail adresse ikke personfølsomme oplysninger.
Disse data opbevares fysisk og elektronisk så uvedkommende ikke kan få adgang til dem, og hvor tredjepart såsom revisor m.v. får udleveret data har vi sikret os at disse samarbejdspartnere overholder reglerne i EU’s persondataforordning af 2018.

Hvis du ønsker at få oplyst hvilke oplysninger vi har gemt om dig eller anmode om at vi sletter dine data er du velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og vi vil så hurtigst muligt svare på din henvendelse.


Ansvarlig for denne politik er:
Sydjyllands Vægtfabrik
Albuen 4
6000 Kolding
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dette er version 1 af Sydjyllands Vægtfabriks persondatapolitik dateret den 25 maj 2018.

Kontakt Sydjyllands Vægtfabrik

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger: